Geboortelijst Oscar

⭐ W E L K O M    L I E V E    O S C A R ⭐

Wil je Kim en Bart graag verrassen met een mooi geschenk? Samen selecteerden we de meest originele spulletjes voor de kinderkamer. Op de geboortelijst zal je tal van artikelen terugvinden. De voorkeursproducten zijn de artikelen waarmee je Kim en Bart het meest zal plezieren.

Bestel je liever online? 

Wij pakken jouw cadeautje met veel plezier in. Als je de optie 'gratis afhalen' aanduidt wordt jouw cadeautje door ons overhandigd aan Kim en Bart. 
Wil je het cadeautje liever zelf ophalen en afgeven? Duid dan dezelfde optie aan, maar noteer jouw vraag in het tekstveld tijdens de checkout. (Bekijk hieronder onze openingsuren)

Wil je graag jouw persoonlijke wensen overmaken? Tijdens de checkout kan je kiezen uit een prachtige collectie aan geboortekaartjes. Plaats een geboortekaart in het winkelmandje en noteer jouw persoonlijke wensen in het tekstvenster. Wij noteren ze graag op jouw gekozen geboortekaartje. 

Bezoek je liever de showroom?

In de maand juli zal onze showroom enkel geopend zijn op zaterdagnamiddagen van 13u30 tot 17u30. 

Bedankt om je geboortegeschenk bij Hip Hoi te kopen!

Lieve groeten,

Ellen 

Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »